Сергій Ляшенко
|
 |
« : 04 06, 2014, 17:32* » |
|
Для боротьби з слимаками на виноградній ділянці я використовую покупний ефективний засіб під назвою "Гроза". Є ще народний метод боротьби -- це при появі на винограднику слимаків посипати їх звичайной кухонной сілью. Посипавши невеликої кількісті солі на "тероріста " він миттєво гине .
|
|
« Останнє редагування: 04 06, 2014, 20:13* від Сергій Ляшенко »
|
Записаний
|
|
|
|
sasha
|
 |
« Відповідь #1 : 05 06, 2014, 12:42* » |
|
+1 До речі, самий надійний засіб від мурашок які нападають на вулик- посипати солі.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Ярослав
|
 |
« Відповідь #2 : 11 07, 2014, 15:43* » |
|
Посипавши невеликої кількісті солі на "тероріста " він миттєво гине .
Провіряв... Трохи не так, посипавши слимака сіллю, він миттєво скидує шкіру і виповзає з неї чистеньким і новеньким. А от коли другий раз посипати, тоді вже він гине...
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
сендецька оксана
Початківець
|
 |
« Відповідь #3 : 11 07, 2014, 16:30* » |
|
Посипала навколо кущів нітроамофоску,слимаки обпікають животи і гинуть.Добре *просапують* траву мускусні качки.Очищають від живності дуже ретельно,навіть комарів і мух менше.А кущі винограду не чіпають.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
іван
|
 |
« Відповідь #4 : 10 08, 2014, 14:38* » |
|
Слимаки це справжній делікатес для гурманів,в деяких супермаркетах в Україні є вже готові фаршировані спробуйте .....
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
іван
|
 |
« Відповідь #5 : 23 08, 2014, 16:58* » |
|
Є від слимаків препарат Біослимакс,або після дощу або поливання винограду в міжряддя посипати вапном сухим (тоненькі смужки),потрапляючи на смуги вапна слимаки гинуть
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Микола135
|
 |
« Відповідь #6 : 16 04, 2016, 07:27* » |
|
Слимак немає що їсти і починає вже коштувати малі бруньки. Боротьба цього року буде з слимаками знов. Всі методи добрі, що описані але 100 процентних немає. Тому, що ми в себе на ділянці проводим боротьбу а сусід болт забив.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Сергій Ляшенко
|
 |
« Відповідь #7 : 20 04, 2016, 09:53* » |
|
Вже на городах появилися слимаки і починаю боротьбу з ними. За зиму придбав упаковку італійського засобу проти слимаків та потроху розсипаю в "злачних" місцях . Єфект від цього є.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Богдан Г.
|
 |
« Відповідь #8 : 23 04, 2016, 23:01* » |
|
Сергій напиши як називається препарат. У мене зїдають гриби.
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Сергій Ляшенко
|
 |
« Відповідь #9 : 24 04, 2016, 12:29* » |
|
Того року проти слимаків я придбав на ринку препарат Lumachicida orto італійського виробника вагою 1 кг. Ефект цього засоба тримається на землі до 2 тижнів .Головне що він не розкладається під дієй вологи і працює довший час .Вартість упаковки ,що я придбав того року 250 грн. На ринку крім цього засобу продається Слимакс польського виробника різної фасовки . На останьому семінарі наші колеги ,що займаються засобами захисту рослин з Городенки мали препарат Слимакс . Цей засіб я бачив на ринку розфасований в поліетиленові пакетики по 20-60 г(сині горошки) .Но краще брати упаковкою.
|
|
« Останнє редагування: 24 04, 2016, 12:50* від Сергій Ляшенко »
|
Записаний
|
|
|
|
Ігор Ткач
|
 |
« Відповідь #10 : 25 10, 2016, 18:14* » |
|
Найшов бомбезне відео про боротьбу з слимаками... "Борьба с улитками и слизнями на приусадебном участке !!! Как поймать улиток !!!" на ютуб-каналі Михаил Сергеев https://www.youtube.com/watch?v=Ybov-Y4DdioТреба буде спробувати 
|
|
|
Записаний
|
Accippe Dee pro medicamento
|
|
|
|