Василь Зварич
|
 |
« Відповідь #75 : 16 05, 2016, 19:40* » |
|
Ярослав... пробігся по форуму на який ти даєш ссилку і мені здається ти накидаєш каміння в свій город. Хто взявся за роботу з сайтом? Хто відповідальний за сайт? Хто має наповнювати сайт?
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Ярослав
|
 |
« Відповідь #76 : 16 05, 2016, 21:43* » |
|
Василь, наповнення сайту і підготовка матеріалу для наповнення - різні речі. Надіюся ти це розумієш. Хто мені давав матеріал??? А в нас же цілий заступник голови є по звязках з пресою. Хто має готовити аналітичні статті? Я? Моя справа викласти фото чи статтю на сайт. А робити фото, відео чи писати статті, вибач...Ну а грудневі збори, надіюсь памятаєш? Знайшлися нові бажаючі вести сайт...Де вони?
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Михайло Лучин
|
 |
« Відповідь #77 : 25 05, 2016, 20:20* » |
|
Ярослав,ти член правління,піднімай проблему,виступай,доказуй.рухай цю проблему і вона буде почута і буде зрушена.(а так все заглохне,і будем тільки звинувачувати один одного  )
|
|
|
Записаний
|
Виноградні вина - складова частина загальнолюдської культури.
|
|
|
Ярослав
|
 |
« Відповідь #78 : 25 05, 2016, 20:52* » |
|
Пане Михайло, ти помиляєшся... І забув також грудневі збори клубу.... Уважніше переглянь список членів правління...
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Михайло Лучин
|
 |
« Відповідь #79 : 29 05, 2016, 21:53* » |
|
Ярослав.я памятаю... друже.з повагою до тебе(без образ) хто хоче працювати на людей,той працює (хоч получає на горіхи) але в моєму розумінні це є ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР-АЛЕ БЕЗ НАС ВСЕ СТАНЕ ( або хтось зробе без нас а ми з боку 
|
|
|
Записаний
|
Виноградні вина - складова частина загальнолюдської культури.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|